Απεντόμωση

Η Μaster Service χάρη στην υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει κατά τα χρόνια που ασχολείται με τον τομέα των Απεντομώσεων, διενεργεί απεντόμωση με εξειδικευμένες εφαρμογές στην καταπολέμηση κατσαρίδων-μυρμηγκιών, κοριών-ψύλλων, κουνουπιών-μυγών , καθώς επίσης και  άλλων ενοχλητικών ή  βλαβερών εντόμων για τον άνθρωπο.

Πραγματοποιείτε ψεκασμός με πιστοποιημένα  εντομοκτόνα τα οποία  εξασφαλίζουν την σωστή αναλογικά ποσότητα φαρμάκου σε ακτίνα  περίπου 60cm. Επίσης με την πίεση που το υγρό εξέρχεται από τον ψεκαστήρα, διαχέει πιο εύκολα το φάρμακο σε χαραμάδες και άλλα σημεία που πιθανόν να υπάρχουν εστίες εντόμων.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΤΖΕΛ

Η απεντόμωση με τζελ,  μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία, όπως σχισμές τοίχων, χαραμάδες, κάτω από πάγκους, πρίζες, σπασμένα πλακάκια, κ.λ.π. Μία σταγόνα τζελ είναι δυνατόν να προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων εντόμων. 

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο τα ζώα και το περιβάλλον.