Κοριοί – Ψύλλοι

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κοριούς ή ψύλλους, στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας, τότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο  210 8611011 ώστε να σας δώσουμε την ταχύτερη και οικονομικότερη λύση μια για πάντα!

Χωρίς  κρυφές  και  επαναλαμβανόμενες  χρεώσεις, σας παρέχουμε από την πρώτη  κιόλας φορά που θα σας επισκεφτούμε  Εγγύηση Αποτελεσματικότητας!!!  

 

 Κοριοί

Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα επίπεδα, ωοειδή και έχουν καφεκόκκινο χρώμα.

Οι θηλυκοί κοριοί γεννούν 5-7 αυγά την ημέρα και 200-500 κατά την διάρκεια της ζωής τους και πάντα σε προστατευμένη θέση (στρώμα, ραφές, ρωγμές στα ελατήρια κλπ.).

Η απομάκρυνση τους από  στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες,  και ξύλινα έπιπλα πραγματοποιείται  με ειδικά σκεύασματα  εξαιρετικά αποτελεσματικά  και συγχρόνως  μη τοξικά για τον άνθρωπο, αλλά και με μηχανικό τρόπο  όπου δεν χρησιμοποιούνται καθόλου χημικά. Και οι δύο μέθοδοι μπορούν  να συνδυαστούν με  βιοκαθαρισμό  όπου πραγματοποιείται  αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σε ποσοστό 100%  με ειδικό  πιστοποιημένο μηχάνημα που διαθέτει η εταιρία μας. 

 

Εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα άμεσα και  πάντα με το χαμηλότερο κόστος!

 

 

 

Ψύλλοι

Οι ψύλλοι είναι εξωτερικά παράσιτα που τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και πτηνών.Έχουν μεγάλη ικανότητα αλμάτων λόγω της ιδιόμορφης κατασκευής των πίσω ποδιών τους. Επειδή μεταδίδουν ασθένειες, είναι πολύ επικίνδυνα έντομα.Το τσίμπημα από ψύλλους προκαλεί έντονο κνησμό και η επικινδυνότητα του οφείλεται στο ότι αποτελούν ενδιάμεσους ξενιστές για πολλά παράσιτα και έτσι μπορεί να διευκολύνουν στην εξάπλωση επιδημιών. Χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη ταχύτητα αναπαραγωγής καθώς και την επιμονή τους, γεγονός που τους καθιστά δύσκολη την καταπολέμησή τους.Αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά είδη ζωυφίων και εμφανίζονται κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι, χαλώντας τη χαλαρωτική διάθεση που πιθανόν να έχεις εκείνη την περίοδο. Προσβάλλουν κυρίως τα κατοικίδια ζώα παρασιτώντας πάνω τους τα οποία και είναι οι κύριες εστίες ψύλλων.

Με εντομοκτόνα σκευάσματα και μεθόδους εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας και από διεθνής οργανισμούς έχουμε ό,τι χρειάζεται για να την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματός σας.  Οι θερμοκρασίες που ευνοούν τους ψύλλους κυμαίνονται από 18-27ο C, επομένως η απεντόμωση συνιστάται τους περισσότερους μήνες του έτους.

 

 

Καλέστε μας  στον χώρο σας τώρα, χωρίς καμία επιβάρυνση!!

210 8611011