Μυοκτονίες

Η  Μυοκτονία ως  διαδικασία απαλλαγής  των τρωκτικών που βρίσκονται  σε εσωτερικούς ή ανοιχτούς  χώρους  είναι μία πάρα πολύ σοβαρή εφαρμογή η οποία πετυχαίνεται  με την τοποθέτηση αιμολυτικών δολωμάτων, σε ειδικούς δολωματικούς  σταθμούς με σταθερή τοποθέτηση, έτσι ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος διασκόρπισης του φαρμάκου και να έρθει σε επαφή με  ανθρώπους και ζώα.

Η Μaster Service εξασφαλίζει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των τρωκτικών σε κατοικίες, καταστήματα μαζικής εστίασης και άλλες επιχειρήσεις. H  συμπαγής  κατασκευή  των δολωματικών σταθμών που χρησιμοποιούμε  προστατεύει το σκεύασμα από τις αρνητικές καιρικές συνθήκες και δεν αλλοιώνεται η δραστική του ουσία. Μετά τη πρώτη τοποθέτηση οι δολωματικοί σταθμοί ελέγχονται σε διάστημα περίπου 6-7 ημερών και αν χρειαστεί  προστίθεται  κάποιο δόλωμα ή  πραγματοποιείται  αλλαγή των θέσεών τους.            

 

         

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι δολώματα σε διάφορες μορφές και με διαφορετικές δραστικές ουσίες με συχνή εναλλαγή τους, ώστε να μην δημιουργείται τυχόν ανθεκτικότητα στα τρωκτικά. Αυτά τα μυοκτόνα δολώματα είναι νέας γενιάς και έχουν την ιδιότητα να ελκύουν τα τρωκτικά με την οσμή τους.                          

                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

Σε περιπτώσεις εσωτερικών επαγγελματικούς χώρων παραγωγής τροφίμων δεν χρησιμοποιούνται δραστικές χημικές ουσίες, αλλά  ειδικές κόλλες και μηχανικές παγίδες σύλληψης και εξουδετέρωσης οι οποίες τοποθετούνται σε μη εμφανή σημεία. 

         

                               

  Καλέστε μας  στον χώρο σας τώρα,              χωρίς καμία επιβάρυνση!!!

                                                                                           

            210 8611011