Οι κοριοί

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κοριούς ή ψύλλους, στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 8611011 ώστε να σας δώσουμε την ταχύτερη και οικονομικότερη λύση μια για πάντα!

Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα επίπεδα, ωοειδή και έχουν καφεκόκκινο χρώμα.

Οι θηλυκοί κοριοί γεννούν 5-7 αυγά την ημέρα και 200-500 κατά την διάρκεια της ζωής τους και πάντα σε προστατευμένη θέση (στρώμα, ραφές, ρωγμές στα ελατήρια κλπ.).

Γενικά οι συνηθίζουν να βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού μας όπως σε στρώματα, χαλιά, πατάκια, εσοχές και οπές στους τοίχους και το πάτωμα και σε σημεία όπως τα σοβατεπί και σε αρμούς από πλακάκια η ξύλινα παρκέ.

Πραγματοποιούμε  αφανισμό των κοριών σε στρώματα, κρεβάτια, καναπέδες, ξύλινα έπιπλα και γενικότερα σε δωμάτια που έχουν προσβληθεί, γίνεται με ειδικό σκεύασμα μη τοξικό για τον άνθρωπο  αλλά και με ειδικό μηχανικό τρόπο  όπου ειδικεύονται οι τεχνικοί μας.

Η μέθοδος αυτή  μπορεί να συνδυαστεί με βιοεξυγίανση όπου στρώματα, καναπέδες και χαλιά καθαρίζονται εξωτερικά και εσωτερικά με ειδικό μηχάνημα όπου τα τραντάζει και απορροφά στερεά σωματίδια από το εσωτερικό τους.

Εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα άμεσα με το χαμηλότερο κόστος!