Απολύμανση – Μικροβιοκτονία

απολύμανση μικροβιοκτονία masterservice

Η Απολύμανση – Μικροβιοκτονία  είναι η διαδικασία, η οποία διενεργείται για την καταπολέμηση μικροβίων, όπως είναι τα βακτήρια, οι μύκητες, οι ιοί και τα πρωτόζωα. Πραγματοποιείται κυρίως για την εξόντωση των παθογόνων μικροοργανισμών με σκοπό την αποφυγή λοιμώξεων και λοιπών ασθενειών. Συνίσταται σε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, ξενοδοχειακές μονάδες, σε χώρους μαζικής εστίασης και κατασκευής φαγητού: εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, catering καθώς και σε πολυσύχναστους χώρους όπως γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, γυμναστήρια κλπ. Γενικότερα σε οποιοδήποτε χώρο ή πιθανή εστία μόλυνσης που υπάρχει υποψία ότι μπορεί να έχουν αναπτυχθεί μικρόβια που απειλούν την υγεία.

Έπειτα από  κάθε εργασία Απολύμανσης – Μικροβιοκτονίας  παρέχεται  ειδικό πιστοποιητικό σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο οποίο αναγράφονται η ημερομηνία εφαρμογής, το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε και ο αριθμός αδείας  της εταιρίας μας.   

Για τον Κορονοϊό η Μaster Service,  εφαρμόζει ειδική εφαρμογή με σύγχρονα μηχανήματα και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ